Concursul va avea două etape, prima un contratimp individual pe urcare cca 6 km și a doua, o cursă fond de 115 km lungime. Clasamentul se realizează pe baza rezultatelor din ambele probe.

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT!

Îți mulțumim pentru participare și te invităm să vezi mai jos o galerie foto cu multe fotografii realizate pe parcursul evenimentului.

CATEGORIILE DE VÂRSTĂ

Competiția este deschisă atât sportivilor din categoriile FRC pentru cei licențiati, cât și următoarelor categorii pentru toți participanții: 14-17 ani M și F, 18-29 ani M și F, 30-39 ani M și F, 40-49 ani M și F și 50+ ani M și F.

PARTICIPARE

La ZIRIDAVA ROAD RACE - LICENTIAȚI se înscriu doar sportivii care au o licenţă eliberată de Federaţia Română de Ciclism sau de altă federaţie de Ciclism naţională și concurează în competițiile oficiale ale FRC.

La toate celelalte probe, inclusiv CURSIERE 115 km AMATORI pot participa orice sportivi, cu condiţia să se încadreze în limitele de vârstă şi tipul de bicicletă specificate în Regulamentul competiţiei.

Atenție: în clasamentul final vor figura doar concurenții care participă la ambele probe!

Păstrarea unei categorii de concurs este condiționată de existența a minim 5 înscriși și minim 3 finisheri în respectiva categorie.
Dacă în momentul startului nu există minim 5 înscriși (în respectiva categorie de vârstă), categoria se comasează cu cea imediat inferioară!

PROBELE COMPETIȚIEI

Competiția este individuală și va cuprinde două probe, una de contratimp (CTI) și una de fond.

Proba de CONTRATIMP se va desfășura în 17 iunie 2023, de la ora 10:00 în localitatea Șiria, cu startul pe strada Locotenent Ciurdariu (urcarea spre Cetate) și finish după 4 km, în Vf. Curcubăta.

Proba de FOND se va desfîșura în 18 iunie 2021, de la ora 10:00, cu startul din fața Palatului Administrativ din Arad, parcurgând traseul spre Sânpetru German – Gelu – Orțișoara - Fibiș – Centura Zăbrani - Aluniș și finish în Sânnicolau Mic (Arad), str. Steagului nr. 34.

ÎNSCRIERI:

ONLINE
  • Până în 9 iunie ora 12:00, dacă vrei și tricou și alte bunătățuri în pachetul de start, cu taxa 100 lei, cu excepția minorilor.
  • Ca să nu te forțăm, înscrierile online vor funcționa până în 15 iunie, ora 12:00, dar cei înscriși după 9 iunie nu beneficiază de pachet de start. Taxa tot 100 lei, dar e nevoie să ai asupra ta dovada plății, cu excepția minorilor.
  • Atât pachetele, cât și numerele de start se ridică în locurile, datele și orele specificate pentru înscrierea fizică.
FIZIC
  • Vineri 16 iunie – între orele 18:00-20:00 te așteptăm în fața Primăriei Arad sau în Parcul Eminescu să te înscrii și să achiți taxa de 150 lei, excepție fac minorii (sau să îți ridici pachetul de start, dacă te-ai înscris online în termenul precizat).
  • În 17 sau 18 iunie – fie sâmbătă, fie duminică, între 8:00-9:30, la locul de start (în Șiria sau în fața Primăriei Arad), vei putea să te înscrii DOAR PENTRU PROBA DE FOND, taxa fiind de 150 lei (cu excepția minorilor).
SPORTIVII LICENTIAȚI CARE PUNCTEAZĂ ÎN CUPA NAȚIONALĂ VOR PUTEA CONFIRMA PARTICIPAREA NUMAI VINERI 10 IUNIE ÎNTRE ORELE 17:30-20:00, PENTRU AMBELE PROBE.

ORGANIZATORI

Competiţia este organizată de Asociaţia Euromediu în parteneriat cu C.S. Racing Bike Pro, în colaborare cu Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, Primăria Comunei Șiria, Primăria Comunei Zăbrani, Consiliul Judeţean Timiş.
Toate detaliile le poți afla din documentele oficiale ale competiției, pe care te rugăm să le descarci de la linkurile de mai jos și pe care ai obligația să le iei la cunoștință:

DECLARAȚIE CONCURENT - ADULȚI

[ click pe titlu si descarcă fișierul PDF ]

DECLARAȚIE CONCURENT - MINORI

[ click pe titlu si descarcă fișierul PDF ]