PARTICIPĂ

ÎNSCRIERI EVENIMENTE 2023

ARHIVĂ - Pe această pagină găsești evenimentele care s-au desfășurat pe parcursul anului 2023.

2023

IUNIE

10

“CUPA ARADULUI” LA CICLISM 2023

Cupa Aradului la Ciclism este un eveniment pentru cicliștii de toate vârstele și categoriile, care are ca scop declarat popularizarea ciclismului pentru toți.

2023

IUNIE

17-18

ZIRIDAVA ROAD RACE 2023

Competiţie de ciclism de şosea dedicată sportivilor profesionişti licenţiati la Federaţia Română de Ciclism, a celor licenţiati ca amatori, dar şi celor nelicenţiati, copii şi adulţi.

2023

IULIE

29-30

CĂSOAIA BIKE,RUN&FUN 2023

Un weekend în care au loc 4 concursuri de mountain bike din care 2 pentru copii, 2 concursuri de alergare montană, 1 concurs de orientare turistică în familie, un spectacol live la focul de tabară, perete de escaladă, tabără de aventură cu tiroliană, jocuri și provocări diverse.

2023

AUGUST

26

BICICLIȘTII ISCUSIȚI

Eveniment dedicat copiilor cu vârstă de maxim 15 ani și care cuprinde 3 probe diferite: concurs biciclete cursă cu obstacole contra cronometru, concurs pe role și patine cu rotile, și un concurs inedit de trotinete.

2023

NOIEMBRIE

04

ARAD CX CUP

Concurs de ciclism cu specific, ciclocross și MTB. Concursul se desfășoară în Pădurea Ceala și împrejurimi, lângă localitatea Arad, județul Arad. Traseul are o lungime de cca 3.0 km și cuprinde în lungimea lui un traseu de motocross, o zonă de nisip și poteci prin pădure.

2023

NOIEMBRIE

25

EU SUNT VERDE

În cadrul proiectului "EU SUNT VERDE" organizăm o dată sau de două ori pe an evenimentul "Vino să ne replantăm copacii!". Pe durata unei zile plantăm puieți de copaci în zone unde acest lucru aduce un real folos comunității, pe raza municipiului Arad.